info@zahradavil.eu
Filtrovať
Cena (€)
0,28 € - 84,71 €
Stav produktu

Dalšie doplnky

Nájdete tu čarovné doplnky pre vílie záhrady: mosty, ktoré môžu viesť ponad potoky, pramene, studne, svietniky, borovice, kvety a obrovské množstvo potrieb do vílích záhrad, ktoré všetky slúžia účelu, aby ste mali jedinečnú víliu záhradu.


197Produkt 120
Skladom
2,26
Jednotková cena: 0,38 €/db

škriatok 6.5 cm

Skladom
7,11
Skladom
2,26
Jednotková cena: 0,38 €/db
197Produkt 120

A legfontosabb dolog szerintem egy minikertben vagy tündérkertben az arányok figyelembevétele - a méretezés. Lehet bármilyen szép a kert, ha nem igazodnak egymáshoz a kiegészítők. Pl. túl nagy a figura a házikóhoz, vagy a padhoz. Természetesen a túl nagy növények is harsánynak, óriásnak, idegennek hatnak a minikertben, így a nagy kavicsok is. A kerti ösvény kialakítása esetén, ha normál kavicsot teszünk az ösvényre, az úgy hat, mintha sziklákon járnának az apró tündérek.. Használjunk nagyon apró, 1-4 mm átmérőjű kavicsot az apró minikertekben.

Próbáld összeválogatni a méretben megfelelő tündérkerti kellékeket. Nézd meg a ház, vagy egyéb fókuszpont pl. tündér méreteit, és ahhoz válogasd a többi kiegészítőt. Nagyon sok termékünk többféle méretben is elérhető pl. kerítések, válaszd a megfelelő méretűt. Kisebb-nagyobb ajtókat is találsz nálunk!